top of page

WIN LAAUW CAMERA-BAG

Hague Magazine, Laauw

LAAUW

Laauw is een Nederlands designlabel dat in 2014 werd opgericht door drie vrienden met een soortgelijke droom. Deze droom kwam voort uit hun gedeelde passie voor ondernemerschap en hun oog voor mode en lifestyle. Bovendien zagen ze de schoonheid van het bouwen van iets uit het niets. Ze namen de leerindustrie - die is opgenomen in de geschiedenis van hun woonplaats Waalwijk - als basis voor hun producten. Hun gedeelde interesse in verschillende culturen werd de basis voor hun verhaallijn. De drie gebruikten toen gewoon de vrijheid die ze hadden om dit merk op te starten en hun droom te bouwen; Laauw werd geboren.

www.laauw.com

Hague Magazine mag 1 waanzinnige cameratas ter waarde van 199 euro weggeven.

Lees meer over deze Laauw camerabag.

HOE WIN JE? (let op de spelregels zijn wat aangepast)

Volg Hague Magazine op Facebook / Instagram (Hoe meer je liked, des te meer kansen om te winnen) EN Vul onderstaand formulier in -vergeet niet aan te geven welke prijs je graag wilt winnen-.

Een extra kans om te winnen wanneer je ons TAGT op Instagram met #haguemagazine, #haguefavourites  en #laauw in een foto van een Laauw tas en/of een afbeelding van Hague Magazine.

Succes!

Thanks! Message sent.

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
hague magazine, haguemagazine, magazine, travel, art, fashion, mode, culture, travel, den haag, the hague, magazine, dutch design, haagse ontwerper, michelangelo winklaar
hague magazine, haguemagazine, travel, art, fashion, dutchdesign, owl and the pussycat, sri lanka

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

bottom of page