top of page
hague magazine, den haag, the hague, fashion, mode, travel, art, magazine, netherlands, dutch design, reizen, Laauw

Het Nederlandse tassenlabel Laauw produceert een tassenlijn ontworpen door de enorm populaire Australische influencer Lauren Bullen. Met haar Instagram-account ‘gypsea_lust’ heeft ze bijna 2 miljoen volgers. Deze samenwerking betekent voor Laauw de eerste grote stap op de internationale modemarkt.
 

De collectie bestaat uit een cameratas, een paspoorthouder en een dagboekhoes en is daarmee geïnspireerd op het nomadische leven van Lauren Bullen. Zij laat dan ook weten: “Ik kreeg van Laauw alle vrijheid om mijn eigen ontwerpen te maken. Ik ben vaak gevraagd, maar nog nooit eerder ben ik zo’n samenwerking aangegaan. Juist door de vrijheid en de goede klik vind ik het zo’n mooie collectie geworden, die ik altijd op reis bij me wil hebben. Ik ben heel trots op het resultaat!”

Rob van Ravenstein, een van de oprichters van Laauw, is verheugd met de samenwerking. “Onze filosofie is om een ‘global journey’ te creëren met onze collecties. En wat past daar beter bij dan een internationale influencer die groot geworden is met het vastleggen en delen van haar persoonlijke wereldreis? Kwaliteit en content ontmoeten elkaar op deze manier.”

Lauren Bullen staat op Instagram bekend als ‘gypsea_lust’ en is populair geworden door het vastleggen en delen van haar wereldreis. Met haar 1,9 miljoen volgers wereldwijd – verspreid over vooral Amerika, Europa en Australië – heeft ze flink wat invloed op het sociale medium.

Begin 2016 startte Laauw na een succesvolle Kickstarter-campagne met de Urban collectie ‘Madrid’ en sindsdien zijn er vier nieuwe collecties gelanceerd: de Madrid – Chapter II collectie, twee Limited collecties en een Collaboration-collectie met blogster Nikki Marinus.

Laauw : Gypsea Lust

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
hague magazine, haguemagazine, magazine, travel, art, fashion, mode, culture, travel, den haag, the hague, magazine, dutch design, michelangelo winklaar, haagse ontwerper
hague magazine, haguemagazine, travel, art, fashion, dutchdesign, owl and the pussycat, sri lanka

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

hague magazine, den haag, the hague, fashion, mode, travel, art, magazine, netherlands, dutch design, reizen, Laauw
hague magazine, den haag, the hague, fashion, mode, travel, art, magazine, netherlands, dutch design, reizen, Laauw
bottom of page