top of page
hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, netherlands, magazine, mode, fashion, fashionweek, dutch design, trinhbecx

Na onlangs te zijn afgestudeerd aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten (juni 2015), hebben Tung Trinh en Tim Becx besloten hun krachten te bundelen. De ontwerpers werkten voor het eerst als duo tijdens de Global Denim Awards in oktober 2015. Het duo combineert individuele ideeën en deelt dezelfde passie voor het experiment. Hun liefde voor het werken met pure materialen zoals denim en leer en hun passie voor vakmanschap zijn essentieel voor hun esthetiek. Door het herdefiniëren en combineren van traditionele mannen- en vrouwenkleding probeert TRINHBECX de grenzen binnen mode te verleggen.

 

De sprookjesachtige collectie die het duo presenteerde tijdens de Amsterdam Fashionweek knalde van de catwalk af! De spanning door het gebruik van diagonale lijnen en het gebruik van gewaagde combinaties van kleur en materiaal maakte de collectie opvallend, high fashion, maar bovenal zeer draagbaar. Een zeer complete collectie met een duidelijk verhaal!

Hague Magazine zat uiteraard vooraan en laat je genieten van de foto's die Team Peter Stigter maakte van de collectie.

Trinhbecx

haguemagazine hague magazine bolia interior interieur
hague magazine museum voorlinden

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover
bottom of page