top of page

Mickey's Vrolijke kerst

in Disneyland Paris

mickey disneyland paris hague.jpg

MICKEY VIERT ZIJN 90e VERJAARDAG TIJDENS DE KERST IN DISNEYLAND PARIS

 

Wat houden we toch van Disney. De films, de muziek, de figuren: alles aan Disney is leuk. Maar het allerleukste is toch wel Disneyland Paris. In dit park adem je Disney en alles wat je ziet, hoort, ruikt en beleeft is Disney. En nu is het ook nog bijna kerst en de verjaardag van onze grote vriend Mickey Mouse!

 

Dit jaar zijn er vele nieuwe verrassingen tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest, het kerstseizoen dat van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019 te zien is in Disneyland Paris. Het seizoen is nu nog feestelijker, want Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens de ‘Grandioze Mickey Mouse Party’, waar Mickey het middelpunt is van de evenementen.

 

Kerst in het Disneyland Park

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenkomen worden zij verwelkomd met een reusachtige kerstboom en sneeuw dat elke dag valt. Vervolgens kunnen zij zich verder laten onderdompelen in de magie van kerst met een unieke nieuwe 4D attractie en betoverende shows.

 

Nieuwe attractie: ‘Mickey’s PhilharMagic’

Op 1 oktober opent de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. De ondeugende Donald Duck zorgt zelfs voor een aantal nieuwe wendingen! Dit is de unieke gelegenheid om te genieten van enkele van de grootste melodieën van Disney en 90 jaar Mickey Mouse op de best mogelijke manier te vieren.

90 jaar Mickey_Mickey's Vrolijke Kerstfeest Haue Magazine
Maar er is nog veel meer

Christmas Songtime! is een nieuwe show waar je samen met Mickey, Minnie en Goofy kerstliedjes mag komen zingen. Ook is er Disney’s Christmas Parade. Twee keer per dag gaat de kerstparade door Main Street en al je Disney en Pixar vrienden komen dan voorbij gedanst.

Ook wordt de kerstboom elke avond verlicht met ‘Mickey’s Magical Christmas Lights’. Deze show met Mickey, Minnie en de kerstman heeft een extra feestelijk tintje omdat ook Mickey's verjaardag wordt gevierd. Ook Stitch heeft zijn eigen show bij het kasteel van Doornroosje vanaf 16 november. Hij geeft een knallende en muzikale kerstshow.

Kerst in het Walt Disney Studios Park

Voor het tweede jaar op rij viert ook het Walt Disney Studios Park kerst, dus ook daar kun je wekenlang genieten van al het moois van Disney en kerst.

 

Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest en de feestelijke evenementen voor de 90e verjaardag van Mickey Mouse duren van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019.

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
hague magazine, haguemagazine, magazine, travel, art, fashion, mode, culture, travel, den haag, the hague, magazine, dutch design, guatemala, aero mexico

ADVERTISE

ON

 

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

CLICK HERE

Hague Magazine, haguemagazine, fashion, art, travel, haagse ontwerper, dutch best fashion, fashiondesigner, dutch fashion, michelangelo winklaar
bottom of page