top of page
TFW23_WIDE_0029.JPG

The Fashionweek 2023 

 

The Fashionweek vond plaats van 4 tot en met 8 oktober in Den Haag. Vijf dagen lang kon je op de mooiste plekken van de stad mode beleven en zien. Naast modeshows en mode-exposities, waren er ook workshops, film en een etalageroute.

Modeshows tijdens The Fashionweek 2023

Tijdens The Fashionweek waren drie modeshows te bezoeken waar de nieuwste creaties van opkomend en bewezen modetalent te zien waren. Elke show omvatte het werk van verschillende individuele modeontwerpers.

In Hotel des Indes was op donderdag 5 oktober de bijzondere modeshow Fashion On Escher te zien. Drie ontwerpers, Katie Tubbing, Studio Hiem en Janne van Wezel hebben zich door kunstenaar Escher laten inspireren voor een nieuwe modecollectie.

Vrijdag 6 oktober waren twee gecombineerde modeshows in Theater Amare aan het Spuiplein. Zo lieten de studenten van ROC Mondriaan School voor Mode zien wat ze in huis hebben. Ook de winnaars van Kunstbende lieten hun creaties zien tijdens deze show.

 

Tijdens de middagshow kwamen ook nieuwe ontwerpers en modelabels voorbij. Haruco-VertIrina Krutasova en de winnaar van Talent Award 2022 Ilona Simons toonden elk hun nieuwste collectie. Ook de genomineerden van de Talent Award 2023 en de uitreiking van deze modeprijs aan het veelbelovendste modetalent waren onderdeel van deze modeshow.

De eerste prijs van The Fashionweek Talent Award 2023 ging naar Nicole Plender.

Foto's: Peter Stigter

The Fashionweek The Hague 2023

hague_hague_edited.jpg
Hague Magazine, haguemagazine, fashion, art, travel, haagse ontwerper, dutch best fashion, fashiondesigner, dutch fashion, michelangelo winklaar
bottom of page