top of page
Disney's Aladdin.jpg

Een Haagse acteur in Disney's Aladdin: dat moet je zien!

 

Eindelijk is het tijd voor de live-action versie van Disney's Aladdin met onder anderen Will Smith en een Haagse topacteur; Marwan Kenzari als Jafar.

 

Hier keken we al jaren naar uit. Want naast de verfilmingen van Disney klassiekers als Beauty and the Beast en Jungle Book, is Aladdin toch wel dé film uit onze jeugd. Al was het alleen maar omdat het plaatsvond in de magische stad Agrabbah; daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Waar we ook geen genoeg van kunnen krijgen is de muziek en de liedjes. We kunnen je vertellen; die zitten ook gewoon in deze film. Gelukkig maar!

MOVIE : DISNEY'S ALADDIN

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
hague magazine, haguemagazine, magazine, travel, art, fashion, mode, culture, travel, den haag, the hague, magazine, dutch design, guatemala, aero mexico
hague magazine, haguemagazine, travel, art, fashion, dutchdesign, owl and the pussycat, sri lanka
Hague Magazine, haguemagazine, fashion, art, travel, haagse ontwerper, dutch best fashion, fashiondesigner, dutch fashion, michelangelo winklaar

ADVERTISE

ON

 

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

Marwan Kenzari in Disney's Aladdin.png

Foto: Disney

aladdin disney.jpg

De film gebint net even anders dan de originele tekenfilm, maar dat is juist wel fijn. Het moet geen 1 op 1 kopie worden natuurlijk. Het verhaal is namelijk al hetzelfde en dat is meer dan genoeg, het is juist fijn dat er af en toe wordt afgeweken van de bekende verhaallijn. 

Aladdin is de stoere 'straatrat' die verliefd wordt op de prinses. Onmogelijk? Niet wanneer je een magische toverlamp in je bezit krijgt en wensen mag doen bij de geest (Will Smith) die daarin woont.

Jammer alleen dat de slechte Jafar (gespeeld door de Haagse Acteur Marwan Kenzari) ook achter de lamp aanzit en de boel flink weet te verzieken voor het liefdeskoppel.

De film ziet er prachtig uit, met veel kleur en magie én natuurlijk allemaal prachtige muziek. Het is zeker een film die je, net als toen je de tekenfilm voor het eerst zag, in je hart sluit en nog een keer gaat bekijken.

Foto: Disney

bottom of page