top of page

OPENING HÄSTENS STORE DEN HAAG

Hague Magazine, Hästens, fashion, art, interior, bedding, win

De nieuwe Hästens Store Den Haag heeft op 1 december haar deuren geopend. Hästens heeft zich hiervoor in het recentelijk gerenoveerde Rijksmonument van 270 m2 aan de Denneweg 4 in Den Haag gevestigd. Het exclusieve Zweedse beddenmerk blijft in Nederland groeien aan populariteit, de vestiging in Den Haag is de derde vestiging die dit jaar nieuw is geopend. Daarmee heeft het bedrijf vanaf 2016 een groei doorgemaakt van 10 naar 17 vestigingen door het hele land.
“In de voormalige paardenstallen van Hotel Des Indes hebben we de ideale nieuwe locatie gevonden”, aldus Freek Fidder, eigenaar Hästens Store Den Haag en Woerden. “Hästens is 165 jaar geleden begonnen als meester-zadelmaker en maakt al generaties lang de mooiste bedden van ethisch ingekochte, natuurlijke materialen zoals wol, vlas en paardenhaar.
Deze erfenis - het paard, het paardenhaar en het handwerk – is aanwezig in elk detail van Hästens en Hästens Store Den Haag.”
Elke Hästens Store weerspiegelt op haar eigen manier de exclusieve en custom-made ervaring die essentieel is voor de Hästens-charme. Achter de nieuwe Hästens Store in Den Haag gaat jaren Hästens-ervaring schuil. De adviseurs in deze Store zijn stuk voor stuk in Zweden opgeleid om de Hästens experience op de juiste manier aan de klant over te brengen.
Naar het juiste Hästens verkooppunt in Den Haag is lang gezocht. Uiteindelijk kwam dit pand vrij, op een ideale locatie in het centrum van Den Haag. Freek Fidder: “De ambiance van het rustieke pand sluit naadloos aan bij wat we met Hästens Store Den Haag willen uitstralen. Mijn wens is om van deze locatie de meest unieke Hästens Store van Nederland te maken waar elke klant zich onmiddellijk thuis voelt.”

Hague Magazine, Hästens, fashion, art, interior, bedding, win

​HÄSTENS

Sinds 1852 streeft Hästens naar het beste bed dat resulteert in de beste slaap. De bekwame ambachtslieden zijn actief in het atelier in Köping in Zweden en werken al generaties lang aan het perfectioneren van de bedden. Elk Hästens-product is handgemaakt. Er wordt bij het produceren alleen gebruikgemaakt van superieure en natuurlijke materialen. Dit ooit zo bescheiden familiebedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde fabrikant, retailer en koninklijke hofleverancier van de beste superieure bedden. 

 

Hästens Original beddengoed geeft in elke slaapkamer de toon aan. Dit beddengoed is geweven van 100% gekamd perkalkatoen van 124-garen met een draaddichtheid van 300 voor een klassieke, tijdloze nachtrust die gehuld is in de iconische ruit.

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
hague magazine, haguemagazine, magazine, travel, art, fashion, mode, culture, travel, den haag, the hague, magazine, dutch design, haagse ontwerper, michelangelo winklaar
hague magazine, haguemagazine, travel, art, fashion, dutchdesign, owl and the pussycat, sri lanka

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

bottom of page