top of page
David Laport, couture, catwalk, dutch design, hague magazine, hague, amstedam, fashionweek, amsterdam fashionweek

DAVID LAPORT SPRING SUMMER 2019


Donderdagavond 6 september opende ontwerper David Laport met een spectaculair decor de vernieuwde editie van Amsterdam Fashion Week op het Museumplein. Op de catwalk stonden 8 vleugels met pianisten.

In totaal kwamen 26 looks voorbij over de brede catwalk. Volgens de ontwerper heeft hij de stoffen zelf laten ontwikkelen in zijn zoektocht naar nieuwe ruimtelijke materialen. Er kwamen gerafelde stoffen voorbij, herkenbare plissés en veren.

Het was een typische show van Laport. Vooral ook omdat we de meeste silhouetten (of de variatie daarop) al eens eerder hebben gezien. En dat is jammer. Het gebruik van veren is ook jammer. Natuurlijk wordt het een showstopper wanneer je een bos struisvogelveren aan een jurkje vastmaakt, maar wel een van de gemakkelijke soort. Wellicht was het een idee om iets minder looks de catwalk op te sturen. Zoveel ontwerpen maken in korte tijd, is ook niet te doen.

Maar om positief te eindigen; de plissés doen het nog steeds goed. Zeker het tweede jurkje dat de catwalk opkwam was prachtig, evenals de twee outfits waarbij het lijkt alsof twee jurken verticaal aan elkaar zijn bevestigd. Daar hadden we graag meer van gezien.

 

Fotografie Team Peter Stigter

David Laport SS19

haguemagazine hague magazine , michelangelo wiklaar, couture, dutch fashion

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover
bottom of page