top of page
dfw hague 2.jpg

Diversity Fashion Week

 

We zijn in Nederland een mode evenement rijker.

Er vinden diverse verschuivingen binnen de mode wereld plaats in Nederland. Van intieme salon- shows bij de ontwerper in het atelier tot mega producties met groot decor en podia. En dit allemaal in ons heerlijke kikkerlandje. Stichting Diversity Fashion Week (opgezet door Sensemielja Letitia Sumter en Daisy van der Veen) organiseren een nieuwe mode ervaring tijdens Diversity Fashion Week (DFW).

 

Van modellen in diverse kleuren en maten tot modellen met een beperking, die door het dragen van de laatste creaties van ontwerpers laten zien dat ze hun unieke schoonheden omarmen. Middels het organiseren van dit evenement wil de organisatie bewustzijn creëren van diverse schoonheden, iets wat er op de grote modepodia ontbreekt. DFW hoopt hierin een inspiratie te zijn om andere organisaties te inspireren tot meer inclusiviteit van diversiteit.

De DFW vindt plaats op verschillende locaties en zal onder andere bestaan uit een mode- tentoonstelling, een kinder/tiener modepresentatie en tot slot het mode ball gepresenteerd door Jorgen Raymann.

Voor meer informatie bezoek de website van Diversity Fashion Week.

Diversity Fashion Week

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
https___cdn.evbuc.com_images_59942479_29
hague magazine, haguemagazine, travel, art, fashion, dutchdesign, owl and the pussycat, sri lanka
Hague Magazine, haguemagazine, fashion, art, travel, haagse ontwerper, dutch best fashion, fashiondesigner, dutch fashion, michelangelo winklaar

ADVERTISE

ON

 

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

Fotografie: Gaston Lamaitre

bottom of page