top of page
hague magazine, fashion, mode, haguemagazine, bjorn van den berg

JOSHUA RENO & BJORN VAN DEN BERG BUNDELEN KRACHTEN

 

Wanneer twee unieke visies samen komen, gebeurt iets moois...

 

De Nederlandse ontwerper Bjorn van den Berg en Joshua Reno uit Amerika hebben hun krachten gebundeld in een transatlantische samenwerking. Dit resulteerde in twee paar handschoenen, klaar om de wereld van high-end fashion te veroveren.

 

Joshua Reno is hoofd designer en oprichter van het internationale merk Black Majesty. De eerste collectie van het merk kreeg wereldwijd aandacht; niemand minder dan superster Madonna draagt sonds 2013 de ontwerpen al. Joshua Reno werkte vaak met Madonna tijdens optredens en voorstellingen. Sindsdien werden internationale beroemdheden als Adam Lambert en Kat von D vaak gespot met de ontwerpen van Black Majesty.

Joshua en Bjorn hebben beide hun unieke expertise en stijl, die samenkomen in deze twee uitvoeringen. De handschoenen zijn gemaakt van twee soorten leder; zacht zwart lamsleer gecombineerd met een rijke donkere aubergine. De iconische spijkerhandschoenen ontworpen door Black Majesty diende als perfecte inspiratie voor dit unieke ontwerp. Het gedetailleerde patroon van gouden ringen om elke zirkonia is afgewerkt met paarse kristallen.

 

Beide ontwerpers ervaren deze krachtige samenwerking als een groot succes.

Bjorn van den Berg & Joshua Reno

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

hague magazine museum voorlinden
haguemagazine hague magazine bolia interior interieur
hague magazine, fashion, mode, haguemagazine, bjorn van den berg
bottom of page