top of page
blue-blood-hilton-the-hague-fashion-fashionweek-haguemagazine-3.JPG

BLUEBLOOD by HILTON THE HAGUE

 

Een nieuwe ervaring in Den Haag; een restaurant waar de Japanse met de Peruaanse keuken wordt gemixt.

 

Het restaurant van het Hilton hotel in Den Haag is al een poosje open, maar de nieuwe kaart van BlueBlood is totaal vernieuwd.

Japan en Peru mixen? Dat doen ze gewoon bij BlueBlood. De meest spectaculaire gerechten komen voorbij op de kaart en dus bij ons op tafel. Smaken (waaronder de bijzondere vijfde 'smaak' umami), kleuren, vormen, texturen en belevingen komen voorbij op de glanzende tafels van het prachtig ingerichte BlueBlood aan de Zeestraat in Den Haag.

BLUEBLOOD by HILTON

hague_hague.jpg
the fashionweek fashion in the hague
Hague Magazine, haguemagazine, fashion, art, travel, haagse ontwerper, dutch best fashion, fashiondesigner, dutch fashion, michelangelo winklaar

De bijzondere combinatie van de keuken van Japan en Peru deed BlueBlood al opvallen tussen de andere Haagse restaurants, maar chef Luis Rojas neemt je mee op een culinaire reis die je niet eerder ervaarde. Wij genoten van oesters vooraf, heerlijk sushi en ceviche klaargemaakt met verschillende vis. Maar ook heerlijk malse beef en natuurlijk kreeft.

Ben je gek op spektakel? Dan zit je goed, elk gerecht is niet alleen smakelijk, maar ziet er ook nog eens prachtig uit. Bestel ook zeker de combinatie van desserts die op de kaart staan. 

BlueBlood by Hilton

Zeestraat 35

2518 AA Den Haag

www.blueblood.nl

bottom of page