top of page
hague magazine, den haag, the hague, fashion, mode, travel, art, magazine, netherlands, dutch design, reizen, Kaerel skin care

De Utrechtse ondernemer Esther Keddeman lanceert een natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor hem. Crap free. Natuurlijk.

Kaerel skin care: Natuurlijke cosmetica lijn voor mannen.

Geen paraffine, parabenen en SLS. Wel puur natuur en verzorgend. Het doet wat het moet doen. De mannenhuid is immers anders en brengt andere wensen met zich mee. Geen gedoe, geen tien verschillende tubes maar vooral een goed product.

Mannen gebruiken -nou ja de meeste-, nu eenmaal minder producten om hun knappe koppie knap te houden. Reden voor Esther om met een lijn te komen speciaal voor hem. Een serie producten die in drie tube's alles brengen wat de man nodig heeft; hij moet zich scheren, daarna doucht hij en wast hij zijn haar (twee in een) en als hij klaar is, smeert hij even een crème op zijn gezicht. De meeste mannen hebben geen zin in gedoe. Dus dit is de basis en toevallig; all-in-one. En nog natuurlijk ook!


Eerder lanceerde de Utrechtse een natuurlijke baby- en mamaverzorgingslijn Petit&Jolie. Esther: “Een lijn voor mannen kon niet uitblijven.Tegenwoordig gebruiken kerels minimaal twee verzorgingsproducten terwijl er maar weinig natuurlijke producten voor mannen zijn.".


"Steeds meer en meer mannen vinden verzorging voor zichzelf belangrijk.

Graag zonder gedoe en gewoon goed”


Crap free. Natuurlijk. No nonsens. Kaerel skin care komt met drie producten op de markt: een shampoo & douchegel, scheercrème en een gezichtscrème. Alle producten bevatten enkel ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn mede-ontwikkeld door mannen.

Vanaf nu in de winkel.

-Kaerel Gezichtscreme (75ml) : Kaerel gezichtscrème is krachtig en mild. De crème voedt, hydrateert en verzacht de huid. Te gebruiken op elk moment van de dag, dus ook direct na het scheren.


-Kaerel Scheercreme (100ml) : Kaerel scheercrème is een krachtige en milde scheercrème die zorgt voor een perfect gladde huid. Te gebruiken met en zonder water. Schuimt niet.


-Kaerel Shampoo & Douchegel (200ml) : Kaerel Shampoo & Douchegel is een 2-in-1. Voor je haar en voor je lichaam. Wel zo makkelijk. De gel is krachtig en mild. Schuimt niet.

Kaerel skin care

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
hague magazine, haguemagazine, magazine, travel, art, fashion, mode, culture, travel, den haag, the hague, magazine, dutch design, michelangelo winklaar, haagse ontwerper
hague magazine, haguemagazine, travel, art, fashion, dutchdesign, owl and the pussycat, sri lanka

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

bottom of page