top of page
hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, netherlands, magazine, mode, fashion, fashionweek, dutch design, alexandra frida

Alexandra Vollebregt is de ontwerpster achter het label Alexandra Frida. Ze begon haar loopbaan aan het Amsterdam Fashion Institute en debuteerde in 2015 tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Zij laat zich inspireren door de oneindige wereld van sprookjes. Twee jaar terug stond ze tussen grote namen als Alexander Wang, Calvin Klein en Marc Jacobs op de New York Fashion Week, 'iets wat niet direct bekende Amerikaanse klanten opleverde..' aldus Frida. De laatste collectie presentatie van Alexandra vond plaatst in de Gashouder op de Mercedes-Benz FashionWeek.

Een collectie, voornamelijk bestaand uit zwart gecombineerd met burgundy, fuchsia en rose pink blokken-print A-lijn jurkjes. Wanneer het wat frisser wordt, draag je een van de stoere baseball jacks; een trend die Alexandra voor het komende seizoen door wil zetten. Ook het vrouwelijke element ontbrak niet, want naast de zwierige jurkjes had de ontwerpster ook decoratieve jacks en jurkjes van kant. Over het geheel gezien een draagbare collectie die helemaal van deze tijd is.

Hague Magazine zat uiteraard vooraan en laat je genieten van de foto's die Team Peter Stigter maakte van de collectie.

haguemagazine hague magazine bolia interior interieur
hague magazine museum voorlinden

Alexandra Frida

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover
bottom of page