top of page

WIN EEN VAN DE TWEE KAEREL SKIN CARE SETS

Hague Magazine, Kaerel skin care

DE FEESTDAGEN KOMEN ER AAN...

REDEN OM JULLIE TE VERWENNEN

Wat komt er toch veel moois voorbij op de Hague Magazine website! Aangezien 2017 bijna voorbij is en wij je alvast willen laten weten op welke merken, designers, labels, restaurants, items etc. je in 2018 moet letten wil je een beetje leuk voor de dag komen en mee kunnen praten, hebben we deze verzameld in een Hague Magazine Favourite's lijstje hieronder. En het mooie is; alles is te winnen!

KAEREL SKIN CARE SET

Crap free. Natuurlijk. No nonsens. Kaerel skin care komt met drie producten op de markt: een shampoo & douchegel, scheercrème en een gezichtscrème. Alle producten bevatten enkel ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn mede-ontwikkeld door mannen.

Hague Magazine mag twee heerlijke sets weggeven met daarin de volgende producten:

-Kaerel Gezichtscreme (75ml) : Kaerel gezichtscrème is krachtig en mild. De crème voedt, hydrateert en verzacht de huid. Te gebruiken op elk moment van de dag, dus ook direct na het scheren.


-Kaerel Scheercreme (100ml) : Kaerel scheercrème is een krachtige en milde scheercrème die zorgt voor een perfect gladde huid. Te gebruiken met en zonder water. Schuimt niet.


-Kaerel Shampoo & Douchegel (200ml) : Kaerel Shampoo & Douchegel is een 2-in-1. Voor je haar en voor je lichaam. Wel zo makkelijk. De gel is krachtig en mild. Schuimt niet.

HOE WIN JE?

Volg Hague Magazine op Facebook / Instagram en deel een foto van iets feestelijks op Instagram met de drie hashtags #haguemagazine, #haguefavourites  en #kaerelskincare

OF

Vul onderstaand formulier in -vergeet niet aan te geven welke prijs je graag wilt winnen- en wacht braaf af bij je mail of je hebt gewonnen.

Succes!

Thanks! Message sent.

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
hague magazine, haguemagazine, magazine, travel, art, fashion, mode, culture, travel, den haag, the hague, magazine, dutch design, haagse ontwerper, michelangelo winklaar
hague magazine, haguemagazine, travel, art, fashion, dutchdesign, owl and the pussycat, sri lanka

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

bottom of page