top of page

THE HAGUE FASHION WEEK PREVIEW

 

Vrijdag 28 juni brachten 13 Haagse ontwerpers samen de aftrap voor The Hague Fashion Week 2020 tijdens een voorproefje van het nieuwste mode-evenement van Nederland: The Hague Fashion Week dat in 2020 voor het eerst zal plaatsvinden. Van upsycled couture van Michelangelo Winklaar gemaakt van reststoffen tot gebreide jurkjes van Michael Barnaart en van sportswear van Black Bananas tot eerstejaars modestudenten van de Koninklijke Kunstacademie (KABK); voor elke vorm van mode is plek op The Hague Fashion Week.

 

Er kwamen 'minicollecties' en looks van Nata Ryzh, Black Bananas, Michelangelo Winklaar, Michael Barnaart, Wiepke Wolfsbergen, Moofers Clothing, Miss Pearl Couture, Natalie van de Klashorst, Earta van Varsseveld, Allan Vos, Casey Hefferson, Loïs Brandson en Céline Bregman voorbij. 

The Hague Fashion Week 2020
Nederland zit vol met modetalent dat een vernieuwend podium verdient. Dat is waar The Hague Fashion Week voor staat, met opkomende en gevestigde ontwerpers en labels. Tijdens The Hague Fashion Week 2020 is er plek voor shows, evenementen en exposities van de beste vormgevers, stylisten en modelabels uit binnen en buitenland. Van couture tot streetwear en van menswear tot trouwmode. Al deze verschillende modestijlen zullen te zien zijn op diverse catwalkshows in Den Haag in 2020.

Fotografie: Mike Pasarella for Pasarella Photography

MEEWERKEN

Wil jij ook een bijdrage leveren aan The Hague Fashion Week 2020? Mail:

thehaguefashionweek@gmail.com

GET IN TOUCH

Voor meer informatie of wil je iets met ons delen? Mail:

thehaguefashionweek@gmail.com

NATA
RYZH

NATA RYZH-ontwerpen zijn voor zelfverzekerde en moderne dames, die genieten van producten van goede kwaliteit, moeiteloos elegant en flatterend met unieke prints.

BLACK
BANANAS

BLACK BANANAS is een combinatie van streetwear en casual sportkleding. De kleding is ontworpen om comfortabel en modieus te zijn

MICHAEL BARNAART

Met comfortabele tricotjurken plaatst  MICHAEL BARNAART zijn werk op het snijvlak van industriële vormgeving, grafisch design en kunst.

MICHELANGELO

WINKLAAR

MICHELANGELO WINKLAAR richt zich op de persoon met een voorliefde heeft voor pure materialen, structuur, nuances, vorm en oog voor detail.

DECORUM 

Planten en bloemen zijn niet weg te denken uit de modewereld. Couturier Michelangelo Winklaar koos speciaal voor DECORUM twee outfits uit voor de catwalk.

WIEPKE

WOLFSBERGEN

WIEPKE WOLFSBERGEN fotografeerde in Den Haag 'koppen' op historische gebouwen en verwerkte deze beelden in haar nieuwe collectie

MOOFERS
CLOTHING

De stijl van MOOFERS CLOTHING is modern met een edge, fundamenteel klassiek en clean met de nadruk op kwaliteit en details.

MISS
PEARL

MISS PEARL bouwt haar sprookjesachtige creaties met behulp van eenvoudige ontwerpen, exclusieve middelen, met behoud van een vorm van verfijning.

EARTA VAN VARSSEVELD

EARTA VAN VARSSEVELD heeft een styling en mode-achtergrond. Haar ontwerpen zijn speels en kleurrijk.  

NATALIE VAN DE KLASHORST

NATALIE VAN DE KLASHORST is afgestudeerd aan de mode opleiding in Den Haag en ontwerpt stoere kleding met een knipoog naar de jaren '80.

LOIS BRANSEN

CÉLINE BREGMAN

CASEY HEFFERON

Loïs, Céline en Casey zijn klasgenoten op de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag.

ALLAN VOS

ALLAN VOS staat bekend om zijn sportieve en luxueuze stijl. Hij borduurt met pailletten, kralen en kristal op badkleding, ondergoed en speciaal ontworpen items.

The Hague Fashion Week 2020 partners:

The Hague Fashion Week-Decorum.jpg
The Hague Fashionweek - Ici Paris XL.jpg
The Hague Fashion Week-Binnenstad Den Ha
pasarella-the hague fashion week
bottom of page