top of page
hague magazine, viktor&rolf, wedding, weddingdress, mode, fashion, style, the hague, den haag

Kon je eerst (wat jaartjes terug inmiddels) nog trouwen in een heuse Viktor & Rolf voor twaalf tientjes toen ze een samenwerking aangingen met H&M, moet je inmiddels diep in de buidel tasten voor een echte couture V&R... Of toch niet; er is een lichtpuntje in de vorm van The Viktor & Rolf Mariage Collection.

 

De eerste collectie bevat ‘iconische Viktor & Rolf-elementen, geïnspireerd door klassieke couture invloeden’. De eerste beelden van de nieuwe collectie zijn inmiddels onthuld.

Het resultaat is een romantische en sculpturale collectie, met klassieke en vrouwelijke ontwerpen. De collectie omvat onder meer A-lijn jurken, een column dress, ball gowns en een scherp gesneden jumpsuits. De jurken zijn onder meer uitgevoerd in gebonden satijn, scherpe zijde taft, gestructureerde tule, mat Japanse crêpe, met de nadruk op silhouet en grafische details. 

Het traditionele beeld van een trouwjurk wordt door de ontwerpers opnieuw uitgevonden, met asymmetrie, grafische lijnen, gedurfde elementen en grote volumes. Zo zijn er onder meer grote strikken, sculpturale volants, grote bloemen en bijzondere borduursels terug te vinden in de collectie. 

De eerste eigen bruidscollectie zal in oktober 2016, tijdens New York Bridal Week, gelanceerd worden. De jurken worden verkocht bij Browns Bride (Londen), Mark INgram (New York), Metal Flaque (Parijs), Maria Luisa (Parijs), Love is in the Air (Madrid), Al Ostoura (Kuwait City), La Creme (Seoul), Novias (Kiev) en Salon White (Warshaw), we zijn erg benieuwd naar het prijskaartje wat geen paar tientjes zal zijn, maar ook geen high coutureprijs. Maar wees eerlijk; een trouwjurk, daar moet je nooit op besparen!

V&R trouwerij

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

hague magazine, viktor&rolf, wedding, weddingdress, mode, fashion, style, the hague, den haag
hague magazine, viktor&rolf, wedding, weddingdress, mode, fashion, style, the hague, den haag
hague magazine museum voorlinden
Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover
bottom of page