top of page
hague magazine, haguemagazine, flowers, bloemen, den haag, the hague, amsterdam, &otherstories, bloomon

Wij bij Hague Magazine hebben een warme liefde voor bloemen, bijna net zo warm als voor mode. Laten deze twee nou twee weken lang heerlijk gecombineerd worden in Amsterdam; fijnheid!

& Other Stories heeft altijd een speciale relatie gehad met bloemen en planten. Om deze liefde te delen met haar klanten opent & Other Stories in samenwerking met online bloemenservice bloomon een flower pop-up shop in haar winkel in Amsterdam. Van 17 tot 26 november bieden zij boeketten aan geïnspireerd op de collectie van & Other Stories, speciaal geselecteerd en gecreëerd door de stylisten van bloomon.

Bloemen creëren een warme atmosfeer en zijn een van de belangrijkste elementen in de winkels van & Other Stories. In bloomon vonden zij de perfecte partner om hun liefde voor bloemen te delen met hun klanten. Niet alleen levert bloomon de bloemen direct van de kweker, fashion en design vormen een belangrijke inspiratiebron voor de wekelijks wisselende creaties.
De pop-up shop in Amsterdam is het vervolg van een succesvolle samenwerking in Londen, Berlijn, München en Hamburg. Antwerpen en Gent volgen later dit jaar. Voor het eerst zijn de boeketten van bloomon in Nederland te koop in een fysieke winkel in plaats van de reguliere bezorging aan huis.
“Net als fashion brands laat bloomon zich inspireren door de kleuren en trends van het seizoen. Op die manier kunnen we wekelijks een nieuw design presenteren. De najaarscollectie van & Other Stories vormde de perfecte inspiratiebron”, aldus Anton van Duijn, style director bij bloomon.

Van 17 tot en met 26 november worden klanten in de Amsterdamse winkel van & Other Stories aan de Heiligeweg 26-28 verrast door de creaties van bloomon in de tijdelijke pop-up store: stijlvolle seizoensbloemen in de formaten small, medium en large.

Fashion meets Flowers

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

hague magazine, haguemagazine, flowers, bloemen, den haag, the hague, amsterdam, &otherstories, bloomon
hague magazine museum voorlinden
haguemagazine hague magazine bolia interior interieur
Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover
bottom of page