top of page
hague magazine, fashion, mode, haguemagazine, the hague, dutch design, art, hair, hairartist, mark van westerop, coiffure award, schwarzkopf

Mark van Westerop is de Hairdresser van het jaar!

 

In Nederland zijn we vrij behoudend met ons haar, althans; over het algemeen... Uiteraard doen we wel eens echt ons best op een feestje en in modeseries in magazines zie je natuurlijk al heel wat talent langskomen, echter, dan gaat het vaak alsnog om de kleding of het model... Maar gelukkig is daar de Coiffure Award: Eens per jaar toveren hordes haartalenten het een na het andere waanzinnige kapsel uit hun mouw.

 

Op zondagavond 7 mei vond de 26ste editie van het prestigieuze Nederlandse Coiffure Award gala plaats in Studio21 te Hilversum. Een gala avond met een zeer gevarieerd programma aan optredens, spectaculaire haarmodeshows en de uitreiking van in totaal 13 ‘Haar Oscars’. De Hairdresser of the Year Award geldt als de ultieme vakprijs voor Nederlandse kappers. Deze werd dit jaar uitgereikt aan Mark van Westerop van Pro-Solo Alkmaar.

 

Mark van Westerop sleepte de meeste awards in de wacht. Hij werd beloond met de eerste plaats in de categorieën “dameskapsels regio Noord-Holland & Flevoland” en “Avantgarde”. Voor de tweede keer in zijn carrière, werd Mark bekroond tot Hairdresser of the Year.

De jury roemde zijn ingezonden collecties om de originaliteit, modische relevantie, sterke concepten, minutieuze uitvoering, liefde voor het ambacht en duidelijke visie op kleur en structuur. Zichtbaar trots en geëmotioneerd nam Mark de 4 award’s  in ontvangst. “Mijn passie en liefde ligt in haar”, aldus de Hairdresser of the Year.

Laura van de Graaf (Event Manager Schwarzkopf Professional): “Het thema van deze editie – The Next Level – wordt onderstreept door het hoge niveau van alle genomineerde collecties. De deelnemers hebben de kwaliteit dit jaar nòg weer een stapje hoger gezet”.

Uit alle inzendingen koos de jury de onderstaande winnaars.

FYI: Hieronder enkel de eerste prijswinnaars, hoe moeilijk dat ook is gezien de moeite en het talent dat we hierdoor niet met jullie kunnen delen. Alle inzendingen kun je terugvinden via http://www.coiffureaward.nl/

Coiffure Award 2017

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

hague magazine museum voorlinden
haguemagazine hague magazine bolia interior interieur
bottom of page