top of page
hague magazine, den haag, the hague, fashion, mode, travel, art, magazine, netherlands, dutch design, dining, luxury, travelblog, lifestyle, food, jamies italian, jamie oliver

De Sint is het land nog niet uit, maar man, man, man, wat hebben we zin in kerst. De dagen worden korter en donkerder en door de kou kruipen we graag zo vroeg mogelijk met onze dierbaren op de bank of samen de keuken in om eens lekker uit te pakken met een winters gerecht. Maar nog veel fijner en makkelijker is als een ander dat lekkere gerecht voor je klaarmaakt natuurlijk. Wij werden uitgenodigd om het kerstmenu van Jamie's Italian alvast uit te komen testen.

 

Al van buitenaf is Jamie's Italian in Den Haag kerst-ready. De grote ramen ademen een warme sfeer door het gelige licht dat de straat op straalt. Binnen worden weenthousiast ontvangen en nemen plaats op de benedenverdieping. We bestellen een heerlijke virgin-mojito en krijgen de kerst-menukaart. Genoeg te kiezen, maar wij gaan toch voor de bekende antipasti-plank. Aan de plank is niets veranderd en deze is het hele jaar het perfecte voorafje. Wel is er een heerlijke brioche met kippenleverpaté toegevoegd aan de plank vol olijven, salami's, groenten en buffelmozzerella. De plank wordt geserveerd met een lekker glaasje bubbels.

Kerst bij Jamie's Italian

Hague magazine, haguemagazine, the hague, den haag, mode, fashion, magazine, tijdschrift, cover, travel, rotterdam, lille, porto, luxury
hague magazine, haguemagazine, magazine, travel, art, fashion, mode, culture, travel, den haag, the hague, magazine, dutch design, sri lanka, sri lankan airlines
hague magazine, haguemagazine, travel, art, fashion, dutchdesign, Miclangelo Winklaar, michelangelowinklaar

HIER!

Jouw advertentie!

Neem contact op voor de mogelijkheden om te adverteren op

 

HAGUE MAGAZINE ONLINE

ury, travelblog, lifestyle, food, jamies italian, jamie oliver
ury, travelblog, lifestyle, food, jamies italian, jamie oliver

Dan is het tijd voor het hoofdgerecht. De kaart is licht Italiaans, maar uiteraard met een kersttwist. We kiezen voor paddenstoelenravioli en truffelsteak. De ravioli's zijn groot, dik en goed gevult met fijne paddenstoelen en kaas met een lichte crunch. Op de ravioli ligt parmezaan, truffelschaafsel en (gekarameliseerde) tijm. De smaken doen oers, maar toch feestelijk en luxe aan.

De truffelsteak is heerlijk mals met een lekker sausje en roomboter. Beide gerechten maken ons klaar voor de kerst. Het zijn perfecte porties die worden aangevuld met heerlijke seizoensgroenten een aardappeltjes.

Het toetje is een moeilijke keuze. Bij het kerstmenu kun je uit vier heerlijk klinkende nagerechten kiezen. Wij vinden de Donkere Chocolade Brownie echter zeer aantrekkelijk klinken en die gedachte blijkt waarheid. Een enorm stuk chocoladebrownie met chocoladesaus, grote bol ijs en grote brokken gekarameliseerde popcorn zorgen voor een heerlijke smaaksensatie en een voldaan gevoel. Zonde dat ik het allemaal niet opkan. We sluiten af met een klein glaasje limoncello en weten het zeker; met kerst gaan we echt niet koken. De luxe van een restaurant, tijd hebben voor vrienden en familie, verrast worden met heerlijk eten en zonder afwassen naar huis; dat is pas kerst!

Meer informatie over het kerstmenu van Jamie's Italian: www.jamieoliver.com

ury, travelblog, lifestyle, food, jamies italian, jamie oliver
ury, travelblog, lifestyle, food, jamies italian, jamie oliver
ury, travelblog, lifestyle, food, jamies italian, jamie oliver
bottom of page